Elena Udrea, despre dosarele lui Ponta: E ciudat

Elena Udrea
Elena Udrea

Fostul ministru Elena Udrea, după ce joi a fost prezentă pentru audieri în Comisia parlamentară de control a activității SRI, seara a avut o intervenţie telefonică în emisiunea jurnalistului Ionuţ Cristache, România9.

A vorbit şi despre Victor Ponta, despre care a spus că este ciudat cum i se închid dosarele.

În altă ordine de idei, a spus, în aceeaşi intervenţie, că Maior şi Coldea vorbeau despre dosarul lui Voiculescu. "Într-o discuţie (...) am aflat că urmează să intre o doamnă judecător, Camelia Bogdan, care, într-un termen foarte scurt, va da o sentinţă maximă, adică de zece ani (n.r. referindu-se la Voiculescu). Ceea ce s-a şi întâmplat”, a spus Udrea. Întrebată unde avea loc discuţia, a declarat că nu-şi aminteşte exact, "însă eram de faţă la acea discuţie".

"Părerea mea, contrar altor opinii, este că Maior a fost scos din joc când a fost trimis ambasador în SUA", a mai spus Elena Udrea, care, ulterior, a povestit, după cum însuşi a declarat, "un episod interesant".

"Am să vă spun un episod interesant. În campania din 2014, la un moment dat, a fost luat, şi s-a făcut mare circ după aceea, domnul Ilie Sârbu şi dus cu maşina domnului Ghiţă la Parchetul de la DNA Braşov. (...) Am vorbit, în aceeaşi zi sau a doua zi, întâmplător, cu domnul Maior şi l-am întrebat ce e povestea aceasta. Mi-a spus că nu ştia nimic. L-am crezut, pentru că nu era prima dată când se dovedea că nu a ştiut, chiar a fost surprins”, a spus Elena Udrea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel