VIOREL HREBENCIUC-NARCISA IORGA. Elena Udrea, despre audierea lui Viorel Hrebenciuc la DNA

Elena Udrea, candidatul PMP la Președinție, a explicat, joi, la emisiunea Deschide lumea de la Realitatea TV, ce semnificație are pentru România punerea sub acuzare a lui Viorel Hrebenciuc de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar privind intervenţii la CNA. 

 

Întrebată în ce măsură acest scandal cu vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, va influența scena politică românească, Elena Udrea a precizat: "Asta arată că la CNA este o problemă. Dacă acolo licențele se retrag și se dau la rugăminți sau la influențe nu este în regulă. Ș noi știm că nu este în regulă pentru că am văzut ce poate să facă această d-nă Laura Georgescu. Am văzut cum își exercită atribuțiile, cu cât abuz și cât de părtinitor în avantajul d-lui Ponta și a trusturilor de presă care îl preaslăvesc pe acesta. Este o problemă acolo în modul în care care funcționează CNA. Eu nu știu cazul, dar cert este că numai faptul că s-a ajuns aici și tot ce am văzut, scandalul acela cu înregistrarile, limbajul folosit pentru unii pedespe extraordinar de mari, pentru alții...

De asemenea, răspunzând unei întrebări, candidatul PMP la Președinție a explicat și ce înseamnă pentru România punerea sub acuzare a lui Viorel Hrebenciuc: "După ce am văzut un fost prim-ministru (n.r. Adrian Nastase) condamnat de două ori, după ce l-am văzut pe Dan Voiculescu arestat, faptul că dl Hrebenciuc a fost la DNA să dea o declarație sau a fost pus sub acuzare, ajunge să fie într-o notă de, n-aș spune normalitate, dar nu este neapărat șocant, nu mai este de breaking news, decât poate că dl Hrebenciuc este un om cunoscut, vechi în politică. Dar așa cum funcționează DNA în acest moment, așa cum funcționează Justiția în acest moment, nu mai este breaking news orice s-ar întâmpla, pentru că cine are o problemă trebuie să se ducă fie să o explice, fie să răspundă pentru ea. Deci este un lucru normal", a mai spus Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel