Elena Udrea, declarații amenințătoare: Lucrurile se pot verifica

Elena Udrea a amenințat că va spune în curând "lucruri" în legătura cu dosarele sale penale, cu foștii colegi sau despre oameni din SRI și DNA.

Politiciana a anunțat și că scrie o carte în care va spune foarte multe lucruri.

"Știu foarte multe lucruri despre oamenii din SRI și DNA. Eu o să spun mult mai multe, de aceea am și zis că de data aceasta sunt lucruri pe care vreau să le spun. Sunt lucruri pe care abia aștept să le povestesc procurorilor", a punctat Elena Udrea.

"Eu am început să scriu o carte la care recunosc că, așa, mai spre vară, am încetinit ritmul, dar evident că o voi termina, și acolo voi spune foarte multe lucruri. Poate și ăsta este un motiv pentru care totuși se insistă în arestarea Elenei Udrea. Cred că ține de adevărul istoric, ca lucrurile acelea să fie făcute publice și poate că, acum, oamenii vor crede mai mult decât credeau în februarie, iar în perioada următoare, pe măsură ce foarte multe adevăruri se vor devoala, sunt convinsă că vor crede din ce în ce mai mulți.

Lucrurile pe care eu le spun acolo sunt, până la urmă, chiar se pot verifica. Mulți dintre cei pe care i-am pomenit n-au avut curaj să recunoască ceea ce eu am apucat să spun și public, însă eu nu cred că vom mai rămâne mult timp de aici încolo. Pentru că ceea ce se întâmplă în această perioadă, abuzurile acestea care se fac pentru ca sistemul cu S mare să pună mâna pe putere în România cred că vor înceta, și nu numai că vor înceta, dar nu va trece mult și toate aceste abuzuri vor fi cercetate și cei care le fac vor răspunde", a spus Elena Udrea într-un interviu acordat EVZ.

[citeste si]

"Ținta mea nu este să fac un șantaj. Lucrurile care sunt de spus le-am spus, lucrurile pe care am să le spun acum, în acest nou dosar al meu, o să le spun. Eu n-am făcut denunțuri, n-o să fac denunțuri, dar ce am de spus pentru a lămuri lucrurile și-n apărarea mea o să spun. Bun, n-am făcut denunțuri, mai puțin unul singur, împotriva doamnei Kovesi și a lui Coldea care a fost clasat după doar o săptămână de doamna procuror care încearcă astăzi să mă aresteze și căreia i-am făcut două plângeri la CSM. Prima a fost clasată, a doua, am făcut-o acum o lună de zile, când am aflat că, după spusele dânsei și din surse de la DNA și SRI, are ordin să-mi facă un nou dosar și să încerce arestarea mea.

Am făcut o plângere la CSM, am spus acolo lucruri concrete, cum face presiuni, cum cheamă oameni să declare împotriva mea. Astăzi nu mă aștept ca CSM-ul să dea vreo soluție în favoarea mea, dar, așa cum vă spuneam, această situație abuzivă, această luptă a sistemului de preluare a puterii nu va mai dura mult. Este bine că am aceste plângeri acolo, pentru că sigur va veni o vreme când vor fi analizate. Aș mai spune un lucru important. Atât cei din CSM, cât și cei din fruntea DNA sau a Parchetului General – toți sunt numiți politic. Chiar și cei din fruntea Justiției. Despre foarte mulți știu - evident - cum au ajuns în aceste funcții și cine i-a sprijinit", a adăugat Elena Udrea pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel