Elena Udrea, declarație surprinzătoare la Parlament: Pușcăria e la mine în colecția de toamnă-iarnă

Elena Udrea a declarat, vineri, după ce și-a transmis mesajul în cadrul Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, care urmează să dea un aviz privind cererea DNA de reținere și arestare a sa într-un nou dosar de corupție, că "la ea este deja pușcăria în colecția de toamnă-iarnă".

"Am spus punctul de vedere personal, domnul avocat a exprimat opiniile juridice asupra cererilor procurorilor și acum lăsăm comisia să delibereze și să decidă", a declarat Elena Udrea, după ce le-a vorbit colegilor juriști. 

Întrebată ce decizie ar trebui luată în cazul său, Elena Udrea a replicat: "Să facă ce cred dânșii că este bine pentru România în momentul acesta", citează B1 TV.

Totodată, fostul ministru al Dezvoltării a subliniat că "dacă n-ar fi un subiect atât de trist, v-aș răspunde cu o glumă. Pușcăria nu e un subiect vesel, deși la mine este deja pușcăria în colecția de toamnă-iarnă, pentru că a fost primăvară - vară, văd că la fiecare sezon, încă o cerere de arestare. Niciodată nu ești pregătit pentru așa ceva".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel