Elena Udrea dă statul român în judecată la CEDO, pentru condițiile din penitenciare: Este o teroare

Elena Udrea consideră inumane condițiile pe care trebuie să le suporte cei care ajung în arest și susține că, în mod cert, va da statul român în judecată la CEDO, deoarece vocea sa se aude.

"În mod cert voi face plângere la CEDO pentru condițiile din arest. Nu mă interesează să câștig bani, ci pentru oamenii ceilalți care sunt în arest preventiv. Sunt deja mulți care câștigă la CEDO, dar vocea lor nu se aude, a mea se aude. Trebuie să mergeți să vedeți ce înseamnă arestul preventiv la Poliția Capitalei. Se mănâncă lângă toaletă fără ușă. Este o teroare. Stai în cameră cu gândaci care se urcă în patul tău, îi auzi pe ceilalți când merg la toaletă. Sunt lucruri care te afectează psihic, nu doar fizic", a declarat Elena Udrea, la B1 TV, potrivit hotnews.ro.

Afirmațiile au fost făcute duminică seară, când politiciana, aflată în arest la domiciliu în dosarul Gala Bute, a acordat primul interviu prin telefon după perioada petrecută în arestul Poliției Capitalei și, ulterior, în Penitenciarul Târgșor.

Elena Udrea, amănunte din închisoare, în primul interviu din arest la domiciliu. Ironii amare din partea celorlalte femei arestate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel