Elena Udrea: "Cu Vasile Blaga în fruntea sa, PDL a murit"

Elena Udrea a lansat un atac la adresa lui Vasile Blaga în urma deciziei PDL de a fuziona cu PNL şi de a renunţa la numele PDL.

Elena Udrea redă, pe Facebook, două declaraţii ale lui Vasile Blaga:

Vasile Blaga în 23 martie 2013: "Eu nu am fost niciodată în PSD. Nici în PNL. Eu am fost numai în partidul ăsta... Şi de aici o să plec acasă. Nu accept ca cineva să-mi pună la îndoială loialitatea faţă de partid. Trebuie să facem reconstrucţia în jurul nostru a Dreptei româneşti. Dar cum? Cu portocaliu, cu trandafir şi cu Verde înrourat".

Vasile Blaga în 14 iulie 2014: "În 26 iulie vom avea congresele de fuziune, fuziune prin comasare a PDL cu PNL. Acest partid se va numi Partidul Naţional Liberal... Pentru că, într-o astfel de negociere, fiecare trebuie să câştige".

Citește și: Vasile Blaga: Numele viitorului partid, PNL, sediul, în Modrogan 1. Candidatul la prezidenţiale, anunţat în 4-5 august

Liderul PMP continuă pe Facebook:

"Se impun trei constatări:
1. Se vorbeşte despre fuziune şi despre funcţii. Nicăieri despre principii şi valorile pe care le susţine noul partid sau despre ce va face pentru români.
2. Am avut dreptate anul trecut: cu Vasile Blaga în fruntea sa, PDL a murit. Astăzi, Vasile Blaga a spus "Adio, PDL!"
3. PMP rămâne singura formaţiune de centru-dreapta din România care îşi asumă protejarea statului de drept, independenţa Justiţiei, depolitizarea instituţiilor statului şi creşterea nivelului de trai al oamenilor".

Citește și: Blaga: Udrea face ce vrea, nu ce-i spune Băsescu

 

Atacul Elenei Udrea vine după ce Vasile Blaga a declarat că numele partidului rezultat în urma fuziunii între liberali şi democrat-liberali va fi PNL, iar sediul acestuia se va afla în aleea Modrogan nr.1.

'În 26 iulie vom avea congresele de fuziune, fuziune prin comasare a PDL cu PNL. Acest partid se va numi Partidul Naţional Liberal, iar documentele prevăd foarte clar - şi în toată comunicarea oficială vom şi folosi această expresie - că PNL este rezultatul fuziunii dintre PDL şi PNL, deci PNL+PDL. Sediul partidului va fi aici, aproape, în Modrogan 1 (sediul central al PDL - n.r.), imnul va fi cel pe care îl cunoaşteţi deja, 'Verde înrourat, a declarat Blaga, la sediul PDL Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel