Elena Udrea: Cel mai rău m-au afectat invidiile și frustrările unor femei

elena-udrea dc
elena-udrea dc

Elena Udrea a acordat un interviu cotidianului ”Ziarul de Roman,” în care a dezvăluit că a avut mult de suferit din pricina invidiilor unor femei, precizând că scandalurile nu o afectează doar pe democrat-liberală ci și pe mama acesteia. 

Elena Udrea a vorbit și despre cum mama sa e nevoită să îndure toate cele care se scriu despre fiica sa, subliniind că aceasta și-ar dori ca fostul ministru al Turismului să renunțe la politică. ”Este un lucru pe care nimeni nu îl poate înţelege dacă nu i se întâmplă. Pentru un părinte este îngrozitor să audă şi să vadă atâtea minciuni, atâtea mizerii despre copilul lui, pe care l-a crescut cu atâta grijă. Mama s-a îmbolnăvit de supărare şi tot ce pot face este să îi spun mereu să nu se uite la televizor. Ar face orice să renunţ la politică şi să nu mai fiu atât de atacată,” spune Elena Udrea

Fostul ministru al Turismului spune că atacurile o întăresc, însă, cel mai mult a fost afectată de invidiile anumitor femei. ”Pe mine atacurile mă întăresc. Nimic nu mă motivează mai mult decât nedreptatea. Aşa am şi rezistat în toţi aceşti ani. Eu ştiu cine sunt, ştiu ce fel de om sunt, ştiu ce pot şi ce vreau să fac în politica, şi de aceea nu mă opresc mizeriile unor oameni care nu mă cunosc dar vorbesc despre mine. Unii sunt adversari, şi lor le găsesc scuze. Alţii sunt doar oameni lipsiţi de caracter şi de conştiinţă, plătiţi pentru atacurile lor (...) Cel mai mult rău, însă, mi-au făcut de-a lungul timpului invidiile şi frustrările unor femei. Deci, o femeie trebuie să fie mai puternică decât un bărbat pentru a face faţă, pentru că este mult mai lovită. Pe de altă parte, cu cât este mai puternică, cu atât crează mai multe complexe bărbaţilor şi este şi mai mult ţinta lor,” declară democrat-liberala.

Fostul ministru al Turismului a vorbit și despre cele două elemente importante din viața unei femei: copiii și cariera. ”Nu este necesar să sacrific politica pentru a avea un copil. Multe colege au copii fără să puna punct carierei. Dar toate la timpul lor. Până atunci, mă ocup de educaţia a doi copii minunaţi, abandonaţi de părinţii lor, pe care i-am botezat acum 7 şi 6 ani. Mă vor avea lângă ei toată viaţa. Soţul meu are grijă de încă 12 copii de toate vârstele şi avem o mare bucurie că tuturor le-am putut schimba viata în bine şi le-am dat o nouă şansă,” spune Elena Udrea.

Deși în ultima vreme au existat tensiuni între membri ai PDL, Elena Udrea mărturisește că a rămas fidelă formațiunii politice din care face parte, și că, momentan, este un simplu membru al partidului. ”Sunt dintre politicienii, foarte puțini de altfel, care au puterea demisiei. Am demisionat din funcția de Șef al Cancelariei Președintelui României, atunci când adversarii politici începuseră să folosească prezența mea la Cotroceni pentru a lovi în Președintele Traian Băsescu. Am demisionat din funcția de ministru când a fost nevoie sa schimbăm guvernul pentru că devenise nepopular. Am demisionat din funcția de Președinte al PDL București, după ce la alegerile din iunie nu am obținut scorul propus, deși nu a mai demisionat nimeni dintre șefii organizației, chiar mai mult, cei care au candidat și au pierdut efectiv, se află acum în fruntea partidului. Am demisionat în această vară din toate funcțiile deținute în partid, pentru că am considerat că echipa lui Emil Boc, din care am făcut parte, trebuie să lase locul colegilor care au venit cu Vasile Blaga. Acum sunt un simplu membru, dar am rămas un om loial partidului. Funcțiile politice sunt temporare, important este ca atunci când le deții să lași ceva bun în urma ta,” conchide democrat-liberala.

Elena Udrea este în prezent membru al PDL și a deținut funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului în cabinetul Emil Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel