Elena Udrea: Ce s-a întâmplat în procesul celor 7 violatori, extrem de grav

Procesul celor șapte violatori din Văleni a fost suspendat, după ce avocatul unuia dintre băieți a recuzat judecătorul de ședincă acuzând că se lasă influențat de presiunea mediatică.

Părinții băieților au fost dați afară în sala de judecată. În sală au rămas doar cei șapte băieții, fata violată și părinții acesteia.

"Ce s-a întâmplat astăzi la Vaslui, în procesul celor 7 violatori, arată un lucru extrem de grav: Justiţia nu oferă garanţii oamenilor obişnuiţi. În ritmul acesta, cu decizii controversate şi acţiuni opace ale celor care trebuie să aplice legea, se va ajunge în curând ca oamenii să-şi facă singuri dreptate. Şi cazuri precum cele de la Vaslui se regăsesc în toată ţara. Cei de la vârful sistemului au stabilit că este mai important să arestezi preventiv politicieni și oameni de afaceri decât violatori și ucigași, arătând astfel că nu rolul social al justiției îi preocupa ci preluarea puterii de la cei care o dețin democratic și distrugerea oricărui lider, fie el politic ori reprezentant al mediului economic. Omul de rând se simte prins în malaxor şi nimeni nu-i mai face dreptate, în chestiunile de zi cu zi, asta în timp ce din toate difuzoarele se aude aceeaşi placă privind aşa-zisa luptă anti-corupţie. PS. Sunt total de acord cu castrarea chimică a violatorilor şi închisoarea pe viaţă a pedofililor", a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel