Elena Udrea: Avem tabloul complet

Avem tabloul complet a ceea ce înseamnă azi lupta împotriva corupției, susține Elena Udrea, într-un mesaj publicat, luni, 12 februarie, pe Facebook.

"Avem tabloul complet a ceea ce înseamnă azi lupta împotriva corupției și funcționarea justiției. Nu doar că sunt alese ținte, dar dosarele acestora se și fabrică. Până acum am aflat cu toții de martori falși, puși să scrie la comandă sub amenințarea cu pușcăria, de înregistrări trucate, de documente falsificate, dar Kovesi și Sistemul din spatele urlau că nu sunt probe, deci nu sunt credibile acuzațiile. Acum avem probe cutremurătoare.

Puțin îmi pasă dacă au vrut să îi șantajeze 

Puțin îmi pasă dacă au vrut să îi șantajeze pe procurori cu înregistrările acestea. Să se cerceteze și să răspundă dacă e așa. Îmi pasă că justiția se face cu probe falsificate sau fără nicio probă, că abuzurile procurorilor sunt girate de judecători corupți care sunt puși și ținuți în funcții de Securitate tocmai ca să execute ordine, că toate aceste încălcări odioase ale legii de către magistrați sunt permise de cei care ar trebui să le oprească, CSM, Guvern, Parlament, Președinte. Am ajuns o țară în care abuzurile Sistemului făcute prin justiție sunt devoalate săptămânal. Lucruri de neconceput în orice țară cu democrație minimală, la noi sunt obișnuințe deja. Nici nu mai știm la ce să ne indignăm sau dacă să o mai facem.

În această frustrare stă puterea Sistemului

Frustrarea și răutatea ne fac să acceptăm abuzurile, atunci când nu ni se întâmplă nouă. În această frustrare stă puterea Sistemului. Și în lipsa de experiență democratică, în obișnuința dictaturii și a încălcării oricăror drepturi cetățenești, dar mai ales, în lașitatea celor care conduc țară dar o negociază pentru interesele lor în loc să o apere", a scris Elena Udrea pe Facebook.

[citeste si]  

Amintim că Antena 3 a difuzat o înregistrare, în care Vlad Cosma susţine că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să 'inventeze dosare în baza unor probe fabricate' unor importanţi oameni politici şi de afaceri, printre care şi lui Sebastian Ghiţă. În replică, DNA a difuzat luni un comunicat de presă în care spune că Vlad Cosma a prezentat denaturat situaţia, folosindu-se de colaje ale unor înregistrări pe care le-a realizat personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel