ELENA UDREA, atac la VICTOR PONTA pe Facebook

ELENA UDREA, într-o postare pe Facebook,  spune că actualul cabinet nu a făcut nimic şi că toate meritele îi revin Guvernului Boc. Președintele PMP îl numeşte pe VICTOR PONTA "incompetent", pentru încasările din proiectele pe fonduri europene.

ELENA UDREA. "Pe primele 4 luni ale lui 2014, s-au încasat cu 18,2% mai puţini bani de la Comisia Europeană decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, iar în aprilie nu s-a mai decontat nimic", este mesajul postat de Elena Udrea pe pagina de socializare. Aceasta continuă: "Se confirmă ceea ce am spus mereu, că toţi banii decontaţi în aceşti doi ani de guvernare Ponta sunt rezultatul muncii Guvernului Boc şi că PSD doar a profitat de o conjunctură favorabilă".

Citește și: Udrea îi răspunde lui Berceanu. "Bufon. A avut mereu... umor"

ELENA UDREA a adăugat că respingerea de cinci ori a Acordului de Parteneriat - lucru fără precedent pentru o altă ţară membră a Uniunii Europene - arată profunda incompetenţă a premierului.

"Îi cer şefului Guvernului să explice situaţia Acordului de Parteneriat şi să le arate românilor pe ce se vor cheltui cele 40 de miliarde de euro negociate de Traian Băsescu anul trecut şi de care premierul se declară nemulţumit, dar pe care nu ştie absolut deloc nici măcar la ce să-i folosească, ce să mai spunem de accesarea efectivă", a mai scris Elena Udrea pe Facebook.

Citește și: Elena Udrea spulberă dreapta unită. Când va susține candidatul PNL-PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel