Elena Udrea, aşteptată la DNA

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea este aşteptată miercuri după-amiază la sediul DNA Ploieşti, unde va fi audiată în dosarul în care copreşedintele PNL Vasile Blaga este suspect de trafic de influenţă, au declarat surse judiciare.

Surse apropiate anchetei au declarat că Udrea are calitatea de martor în acest dosar, scrie AGERPRES.

Deputatul Elena Udrea a declarat miercuri după-amiază la sosirea la DNA Ploieşti că este 'neaşteptată' punerea sub urmărire penală a lui Vasile Blaga, arătând totodată, prin trimitere la dosarele sale, că 'pot fi întrebaţi şi cei care chiar au condus campanii electorale'. Întrebată cum comentează punerea sub urmărire penală a lui Vasile Blaga, Udrea a spus că este 'neaşteptată, având în vedere că până acum nu l-a întrebat nimeni nimic'. Totodată, întrebată dacă din punctul său de vedere era cazul ca Blaga să fie pus sub acuzare, ea a spus că nu poate răspunde pentru că nu cunoaşte dosarul.

'Având în vedere că cel puţin eu sunt întrebată de doi ani de zile despre campanii electorale, mă gândesc că pot fi întrebaţi şi cei care chiar au condus campanii electorale', a adăugat Elena Udrea. Surse judiciare au declarat că Udrea a fost citată pentru a fi audiată în calitate de martor în dosarul în care Vasile Blaga este urmărit penal pentru trafic de influenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel