Elena Udrea ar fi ajuns în România - Surse Antena 3

Elena Udrea
Elena Udrea

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, ar fi ajuns în România, spun surse Antena 3, chiar dacă informaţia nu a fost confirmată oficial. Elena Udrea riscă să îşi piardă statutul de refugiat în Costa Rica din această cauză, deoarece pentru a păstra această calitate nu ar fi avut voie să revină în ţara din care a fugit. 

Revenirea Elenei Udrea în ţară ar fi fost cauzată de decizia CCR, care a declarat ilegale completurile de trei nespecializate, respectiv completurile de cinci judecători. Astfel, procesele în care este implicată Elena Udrea ar putea fi reluate. 

Elena Udrea a plecat în Costa Rica în februarie 2018, înainte ca instanţa să pronunţe decizia definitivă în dosarul Gala Bute. Ulterior, Udrea a fost condamnată la şase ani cu executare şi a fost arestată de autorităţile din ţara sud americană.

Încarcerarea a venit la câteva zile după ce a născut. După ce a stat trei luni după gratii, Udrea a fost eliberată şi a anunţat că vrea să vină în România şi chiar să se implice în politică.

Ştirea Iniţială

Antena 3 a difuzat imagini cu Elena Udrea. Politiciana se afla cu mama și copilui ei în avion. Aceasta a zburat la clasa economic. Nu se știe destinația, dar un lucru este cert - a plecat din Costa Rica. 

Precizăm că recent, iubitul Elenei Udrea a spus că ar dori să-și boteze fiica în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel