Elena Udrea, votată președinte al PMP: Vă promit...

PMP are președinte. Elena Udrea a fost aleasă oficial liderul partidului, cu aproape 80% din voturi, în fața singurului său contracandidat Daniel Funeriu.

Deputatul Elena Udrea a fost aleasă, sâmbătă, președintele PMP  la primul congres al Partidului Mișcarea Populară, organizat la Palatul Parlamentului, ea obținând 762 de voturi, în timp ce pentru Daniel Funeriu au votat doar 209 de delegați.

"Vă promit că vom conta în alegerile prezidențiale din această toamnă și vă promit că vom fi primul partid în România în 2016. Mult succes", a declarat Elena Udrea, imediat după anunțul oficial.

După anunţarea rezultatului votului pentru funcţia de preşedinte al PMP, în sală s-au auzit din nou ritmurile melodiei "Happy", care au răsunat şi în debutul reuniunii, momentul fiind de asemenea marcat prin lansarea de confeti.

La reuniune au participat delegați ai organizațiilor PMP din țara și din diaspora.

În cadrul Congresului PMP au fost aleși și vicepreședinții, secretarul general și cei doi secretari generali adjuncți și va fi stabilită structura unui Consiliu Executiv Național, viitorul organ de conducere al partidului, care va fi compus in total din 24 de membri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel