Elena Udrea, alături de Alina Bica, șefa DIICOT, la Paris

La  o zi după ce Elena Udrea, candidatul PMP la prezidențiale, a afirmat că serviciile secrete sunt pe urmele ei, joi, au apărutfotografii cu aceasta în timpul unei vizite la Paris. Pe blogul "joscenzura2014" au apărut imagini  cu Elena Udrea, în timpul unei vizitei private din  luna februarie la Paris, la sopping,  împreună cu mai multe prietene. 

Pe u site realizat recent circulă mai multe fotografii în care care  Elena Udrea apare alături de procurorul-şef DIICOT, Alina Bica, la plimbare prin Paris.

Pozele ar fi fost realizate în luna februarie a acestui an, scrie site-ul joscenzura, şi, împreună cu cele două, s-a aflat şi Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii. Fotografiile apar la o zi după apariţia în ediţia gemană a publicaţiei Huffington Post a informaţiilor despre o posibilă implicare a Elenei Udrea în dosarul EADS.

Citește și: Elena Udrea indignată: Mi se cere să renunț la candidatură

În plus, site-ul prezinta documente de cazare din care rezulta ca Elena Udrea a fost cazata la Hotel Le Bistro Paris in perioada 13-16 februarie 2014, iar Alina Bica – in perioada 14-16 februarie 2014, fapt ce demonstrează că liderul PMP ar fi fost filată non-stop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel