Elena Udrea acuză: Sunt supravegheată non stop

Deputatul Elena Udrea susține că "în ultimele cinci zile a fost supravegheată non stop, în mod ilegal", întrucât cei aflați la Putere trăiesc o adevărată groază gândindu-se la ce va urma după alegerile prezidențiale.

 

Într-o postare pe Facebook, Elena Udrea acuză că "s-a ajuns prea departe", apreciind că "De la paraşută la presiune şi ameninţări, nu a fost decât un pas. Pe care Ponta şi Voiculescu l-au făcut!", din disperare la gândul că va urma un regim care să continue linia președintelui Traian Băsescu. 

"Până unde merge frica lui Ponta şi a baronilor pe care îi reprezintă şi a lui Voiculescu de ceea ce poate să urmeze în România după Traian Băsescu? Cât de mare este disperarea acestor doi faţă de faptul că ar putea să piardă în noiembrie 2014, momentul de a ajunge să controleze România şi să pună mâna pe justiţie şi pe resursele ţării? Cred că ei trăiesc o adevărată groază la gândul că va urma un regim care să continue linia Preşedintelui. Aşa că pun toate resursele, de orice fel, pe cei care îi sperie şi le încurcă calculele. În fiecare seară vedeţi atacuri furibunde la televiziunea lui Voiculescu şi în presa pontista la adresa lui Traian Băsescu, PMP şi Elena Udrea. Şi nu este de ajuns. De cinci zile sunt supravegheată non stop, în mod ilegal, de securiştii lui Dan Voiculescu. Ceas de ceas sunt urmărită de cel puţin două maşini, indiferent unde merg şi ce fac. I-am fotografiat pe cei pe care i-am surprins pe urmele mele şi voi depune plângere penală împotriva lor şi a lui Voiculescu, cel care i-a angajat. Deja cred că s-a ajuns prea departe. De la paraşută la presiune şi ameninţări, nu a fost decât un pas. Pe care Ponta şi Voiculescu l-au făcut!", a scris Elena Udrea, pe pagina sa de socializare.

Citește și CTP: Elena Udrea nu a sărit cu paraşuta...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel