Elena Udrea: A venit vremea să-mi iau rămas bun

Controversata politiciană Elena Udrea anunță retragerea de ziua sa de naștere și scrie celor care au fost alături de ea un mesaj de despărțire. 

”Va multumesc pentru urarile de bine pe care mi le-ati facut pentru astazi, cand implinesc 43 de ani... Ultimii treisprezece ani din viata mi i-am dedicat politicii. Nu am niciun regret. Daca as fi cu treisprezece ani in urma, as lua-o de la capat, chiar daca unele lucruri le-as face diferit. A fost viata pe care mi-am dorit-o. Am facut ceea ce am crezut ca e bine, am castigat si am pierdut, am urcat si am coborat, am facut lucruri corecte si am gresit. Imi asum tot si mai ales ceea ce sunt.

Multi ma apreciati, si mai multi ma urati. Va multumesc tuturor pentru interesul pe care mi-l acordati! Am fost treisprezece ani impreuna si este cu adevarat o onoare pentru mine. Ati insemnat mai mult decat familia mea, ati contat mai mult decat cei apropiati mie. V-am apartinut mai mult voua decat lor.

Acum a venit vremea sa imi iau ramas bun... a venit vremea unui nou inceput.

Va doresc sa va fie bine, sa aveti parte de lumina, de liniste, de pace, de credinta, de incredere, de adevar, de iubire, de prosperitate, de impliniri, de sanatate!

Va doresc sa aveti parte de Fericire!”, a scris Elena Udrea pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel