Elena Udrea a răbufnit la adresa PNL: ”Câtă ipocrizie!”

Elena Udrea critică dur greva japoneză pe care au anunțat-o parlamentarii PNL începând de luni, în semn de protest față de situația legii votului prin corespondență. Fosta șefă a PMP îi acuză de ipocrizie pe liberali și spune că un proiect de lege al votului prin corespondenţă a fost depus în Parlament încă din 2013, însă a fost respins de două ori de PNL, alături de PSD.

”Cata ipocrizie la PNL! Anunta ca face doua luni de greva japoneza pentru ca PSD nu doreste sa adopte Legea votului prin corespondenta!

Serios??? In realitate, exista un proiect bun al votului prin corespondenta depus de PMP in Parlament inca din 2013 si respins de doua ori de PNL, de fiecare data alaturi de PSD. O data in februarie 2014, cand cele doua partide erau USL si au votat impotriva si, a doua oara in decembrie 2014 cand si liberalii si social democratii s-au opus acestei legi.

Asa ca, scutiti-ne de demagogie si penibil! Nu este nicio diferenta intre PNL si PSD si, cel mai onest era sa ramana impreuna asa cum au fost, in USL”, a scris Elena Udrea, duminică seară, pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarii liberali vor intra de luni în grevă japoneză, în semn de protest față de situația privind adoptarea legii votului prin corespondență.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel