Elena Udrea a obţinut preşedinţia PDL Bucureşti

udrea pdl
udrea pdl

Elena Udrea a fost aleasă, duminică, preşedinte al organizaţiei de Bucureşti a Partidului Democrat Liberal cu 979 de voturi, din 999 exprimate, la acest scrutin participând 1.070 de delegaţi.

Noul preşedinte al PDL Bucureşti, a declarat, după aflarea oficială a rezultatelor, că filiala pe care o va conduce îşi propune să câştige toate alegerile în care va intra.

"Este o mare responsabilitate pe catre o împart cu dvs. Dacă ne asumăm până la capăt proiectul pe care împreună l-am creionat, PDL Bucureşti va fi câştigător în toate alegerile următoare. Bucureştenii aşteaptă să vadă partidul responsabil, partidul aplecat asupra problemelor lor, pe care îl cunoşteau. Vor să ne vadă aşa cum ne ştiau, lângă ei, în stradă, alături de problemele lor. Acum pot să spun: PDL Bucureşti are echipă, PDL Bucureşti are proiecte. PDL la Bucureşti îşi propune să câştige din acest moment toate alegerile în care va intra. Depinde numai de noi", a declarat Udrea, după ce a fost votată preşedinte al organizaţiei PDL din Capitală.

De asemenea, comisia i-a validat pe cei doi vicepreşedinţi ai Organizaţiei Bucureşti - Costică Canacheu şi Sorina Plăcintă, precum şi pe secretarul general, Vasile Gherasim.

Nu în ultimul rând, au fost validaţi trezorierul - Horaţiu Ţica, preşedintele comisiei de statut etică şi litigii - Cristian Rădulescu şi preşedintele comisiei de control - Mircea Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel