Elena Udrea a dezvăluit ce nume va purta fetița sa: ''A fost ca o revelație''

Bianca Ştefan / 28 iun 2018 / 14:31 Salveaza PDF Comentarii
Elena Udrea
Descriere foto: Elena Udrea

Elena Udrea, aflată în luna a cincea de sarcină, a dezvăluit ce nume va purta fetița sa.

Elena Udrea, refugiat politic în Costa Rica, va da naștere unei fetițe în toamna acestui an. Fostul politician a dezvăluit ce nume va purta fetița ei cu Alexandru Alexandrov. 

„Am vrut să ţin secret încă o perioadă numele, dar Adrian este foarte nerăbdător cu privire la tot ceea ce ţine de copil. În plus, familia şi toţi prietenii îl ştiu, aşa că s-a aflat mai devreme. Ne-a luat ceva timp să ne decidem, nu mă gândisem niciodată în mod serios cum ar fi dacă aş avea un copil, ce nume i-aş pune dacă ar fi fetiţă. Primul pe care l-am ales şi am convenit cu Adrian imediat asupra lui a fost Maria. Mai ales după ce am pierdut unul din gemeni, m-am rugat mult Sfintei Fecioare să îl păstrez pe acesta şi am promis că o să îi poarte numele, dacă va fi fată. În plus, mama e Maria şi, cum este prima ei nepoată, e o bucurie în plus pentru ea.

Pe urmă am căutat un al doilea prenume care să i se potrivească alături de celălalt. A fost ca o revelaţie când am pronunţat Alexandrov Eva Maria. Ambele sunt biblice şi, prin cele care l-au purtat, au semnificaţia femeii absolute: de la prima femeie pe Pământ, Eva, cu păcatul originar, la Maria, fecioară sfântă, mamă Celui care a şters păcatele tuturor prin sacrificiul Lui, Iisus Hristos. Aşa că am rămas la Alexandrov Eva Maria, chiar dacă ulterior Adrian venise şi cu alte variante, frumoase de asemenea, dar care nu spuneau nimic. Iubesc numele acesta şi îi doresc Evei Maria să trăiască în puterea numelui'', a declarat Elena Udrea pentru evz.ro.


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25