Urmărește emisiunea live


Elena Cristian, semnal către Parlament după gestul Dianei Șoșoacă: Există cineva care să ia o decizie?

Diana Șoșoacă, senator al României, este în centrul atenției după ce a refuzat să poarte mască de protecție în Parlamentul României. De asemenea, senatorul este cunoscut și pentru faptul că nu poartă mască de protecție nici în spații publice, la proteste cu sute de oameni.

Elena Cristian, redactor șef DC Business, s-a arătat indignată de atitudinea senatorului Diana Șoșoacă în Parlamentul României. Întrebată cum a ajuns un senator să vorbească fără mască de la tribuna Parlamentului, Elena Cristian a răspuns: 

”Noi, ca jurnaliști, am văzut mulți politicieni la viața noastră care încearcă să își facă o imagine într-un fel sau altul. Știm bine că doamna Șoșoacă încearcă să facă un brand din asta, încearcă să vină în fața nemulțumiților, în fața opiniei publice care mai caută o variantă politică. Există cineva care poate să ia o decizie în Parlamentul României, în așa fel încât un senator care ajunge fără mască într-un loc în care trebuie să poarte mască să fie și sancționat? Poate că ar da un exemplu. Eu nu ies niciodată fără mască pe stradă și nicăieri. Dar poate că am să spun iată că doamna Șoșoacă merge în Parlamentul României fără mască, eu de ce aș fi obligată să fac asta pe stradă? Dânsa își poate face imaginea cum vrea, dar nu e un exemplu care ar putea fi urmat și de alții”, a declarat Elena Cristian. 

Diana Șoșoacă nu a purtat mască astăzi în Parlamentul României și a făcut mai multe acuzații. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel