Elena Cristian, revoltată de ce a spus un liberal la Antena 3

Florin Răvdan / 13 mai 2019 / 17:30 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Invitată în studioul Antenei 3 pentru a dezbate cazul bătrânilor umiliţi la Iaşi de protestatarii anti-PSD, jurnalista Elena Cristian, redactor șef DC BUSINESS, s-a declarat revoltată de declaraţiile parlamentarului PNL Victor Paul Dobre. Acesta a spus că cei umiliţi "nu sunt de-ai noştri". 

"Domnule Dobre, aţi spus că la Tecuci aţi fost şi dumneavoastră înjurat şi umilit de unii şi nu v-a plăcut. Sunteţi de vârstă apropiată cu unul dintre bătrânii umiliţi la Iaşi. Mi se pare revoltător să veniţi şi să spuneţi că nu sunt de-ai dumneavoastră. E revoltător că veniţi cu un astfel de mesaj, oricât de liberali, pedelişti sau ce aţi fi. Nu se încurajează astfel de lucruri în ţara asta. Nu poţi să încurajezi, indiferent de cine e în stradă şi cu cine votează, să fie un bătrân umilit doar pentru că vă avantajează pe dumneavoastră", a reacţionat Elena Cristian. 

”Este prima dată când, într-un studio de televiziune, mi se spune că vorbesc tâmpenii”, a spus Victor Paul Dobre.

”Îmi asum acest lucru. Dacă nu vă convine, asta e! Eu sunt jurnalist. Și dumneavoastră v-ați asumat că acel bătrân să fie umilit doar că nu era votantul dumneavoastră. Ar trebui să vă fie un pic jenă”, a replicat Elena Cristian, redactor șef DC BUSINESS.

Amintim că la Iaşi mai mulţi protestatari anti PSD au aruncat cu bancnote în unii bătrâni, acuzându-i pe aceştia că primesc bani pentru a participa la miting. O plângere a fost formulată în acest caz la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24