Elena Cristian: Două întrebări despre bugetul pe 2021 la care premierul Cîțu nu vrea în ruptul capului să răspundă

Elena Cristian
Elena Cristian

Redactorul șef DC Business, Elena Cristian, vine cu două întrebări pentru premierul României, Florin Cîțu.

Potrivit DCBusiness.ro, Cristian a declarat: „Majorarea pensiilor sau mai degrabă nemajorarea pensiilor este subiectul principal de zile bune. De la președinte până la premier, ministru și corul bocitoarelor habarniste de la PNL, cu toții plâng pe viitorul cadavru al bugetului de stat. Sigur, nu se gândesc nicio clipă să-i aplice vreo schemă de tratament ca să se facă bine. Boală lungă, moarte sigură”.

„Revenind la subiectul zilei: e clar, pensiile nu se măresc, nu se indexează, legea nu se aplică. Se fac noi legi la Sfântu' Așteaptă și povestea merge mai departe. Fără să se gândească cineva la cele cinci milioane de pensionari care speră la o viață decentă, după o altă viață de muncă. Revenind acum la premierul României, vreau să-i adresez două întrebări. Sunt sigură că nu va răspunde, dar să fie aici”, a continuat Elena Cristian.

Întrebări pentru Cîțu

„1. În 2020, era ministru de Finanțe. Știa ce urmează, știa cum arată veniturile bugetare și economia României. De ce a mințit în campanie electorală cu privirea la majorarea pensiilor?

2. Este premierul care a îndatorat cel mai mult România. A luat de la bănci cu ambele mâini. A fost economist-șef la o bancă mare. De ce personal s-a împrumutat de la «persoane fizice»?", a întrebat jurnalista.

Încă două întrebări bonus pentru „bocitoarele” PNL

„1. Când vom a avea un ministru de Finanțe?

2. Doamna Turcan, ministrul Muncii, este aceeași Doamna Turcan, vicepremier anul trecut? Câ nu-i recunosc deloc discursul, fizic parcă seamănă”, a mai adăugat Elena Cristian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel