Elena Băsescu va naște în România, la cererea lui Traian Băsescu

Traian Băsescu și-a manifestat un punct clar de vedere cu privire la fiica lui, Elena Băsescu, în privința locului unde aceasta va naște pentru a doua oară.

Fiica lui Traian Băsescu s-a decis unde se va interna atunci cand va naște pentru a doua oară. La fel ca la sarcina anterioară, fiica președintelui va deveni mamă la Spitalul Universitar din București, scrie WOWbiz.ro.

Surse din preajma Elenei Băsescu susțin că ea ar fi vrut să stea o vreme în Franța și să se interneze la o clinică de specialitate când urma să nască.

“Elena și Bogdan au un apartament la Paris și intentionau să locuiască acolo o perioadă, departe de scandalurile din Romania, care ar fi putut să îi afecteze fostului europarlamentar sarcina, mai ales în timpul alegerilor care tocmai s-au încheiat. Din păcate, doleanțele celor doi soți nu au putut fi puse în practică, întrucât, bunicul Traian Băsescu, s-ar fi opus categoric ca fata lui să fie departe de el atunci când va naște. În plus, președintele României este de principiu că medicii noștri sunt cei mai buni și nu există niciun pericol în momentul intervenției. Așa s-a întâmplat și în cazul Ioanei, fiica mai mare, care a născut și ea fără complicații, la Spitalul Filantropia, și a fost extrem de mulțumită”, au declarat pentru WOWbiz.ro persoane apropiate Elenei Băsescu.

Citește și: Elena Băsescu, naşă de SFÂNTUL ANDREI

Elena Băsescu este gravidă în ultimul trimestru de sarcină, urmând a avea un băiat. Ea mai are o fiică, Sofia Anais, în vârstă de un an și două luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel