Elena Băsescu, un nou atac la Mircea Diaconu

 Elena Băsescu a postat marţi o fotografie însoţită de un mesaj în care îi transmite lui Mircea Diaconu că aşa arată 140.000 de semnături valabile pentru candidatura ca independent la Parlamnetul European.

„Informație pentru Mircea Diaconu: așa arată 140.000 de semnături valabile pentru candidatura ca independent la PE", a scris marţi Elena Băsescu pe Twitter.

Acest atac al mezinei președintelui Băsescu vine la o zi după  un unul  asemănător împotriva lui Mircea Diaconu. „Aşa cum ştim cu toţii, dl Mircea Diaconu stă în faţa Teatrului Nottara să strângă semnături. Dacă doreşte să interpreteze rolul EBA îi ofer semnăturile mele", a declarat europarlamentara în conferinţa de presă de luni, în cadrul căreia a anunţat că se alătură PMP, dar nu va candida pentru un nou mandat în PE.

Elena Băsescu,   atac la Theodor Stolojan

Despre acuzaţiile europarlamentarului PDL Theodor Stolojan, care a spus că Elena Băsescu  nu a fost raportor PE niciodată în cinci ani, Elena Băsescu a explicat că unul dintre motivele pentru care nu a dorit să mai candideze ca independent este legat de birocraţia de la Bruxelles.

"Ceea ce spune domnul Stolojan este de-a dreptul jenant. Dânsul, ca şi şef de delegaţie, putea cumva să mă ajute să devin membru plin într-o comisie mult mai devreme, însă dânsul, aşa cum l-aţi auzit, spune că este îngrijorat de ceea ce vine după generaţia dânsului. Adică, în loc să se retragă la pensie, îşi mai doreşte un loc călduţ în Parlamentul European, alături de cine îi este dânsului foarte bine, aţi văzut în presa de cancan", a comentat fiica preşedintelui, în conferinţa de presă a PMP.

Întrebată la cine se referă, Elena Băsescu a răspuns: "De o companie foarte plăcută şi de companie foarte plăcută în general, şi tânără, care îl revitalizează şi pe dânsul", a spus ea.

Elena Băsescu a atacat şi PDL, cerându-le alegătorilor să nu dea votul democrat-liberalilor la alegerile pentru Parlamentul European pentru că "pe poziţii eligibile au pus persoane care au depăşit demult vârsta pensionării şi care reprezintă trecutul".

"În niciun caz să nu îşi dea voturile PSD-ului sau PNL-ului, care au pe liste numai neveste disperate precum şi gaşca lor de prietene", a mai spus Elena Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel