ELENA BĂSESCU ÎNSĂRCINATĂ. Un medic confirmă că EBA este însărcinată cu al doilea copil

Un medic a confirmat faptul că Elena Băsescu este însărcinată cu al doilea copil, chiar dacă fetiţa ei, Sofia Anais, are doar 10 luni şi a venit pe lume prin cezariană.

Medicul pediatru care o vede lunar şi o consultă pe micuţa Sofia Anais a confirmat că fiica cea mică a preşedintelui este însărcinată cu al doilea copil.

"Colaborăm foarte bine. Vorbim la telefon de câte ori este necesar, însă trebuie să recunosc că Elena Băsescu nu este o mămică stresată. Nici nu ar avea motive. A crescut-o ca la carte pe fetiţa ei. A învăţat-o să înoate din primele săptămâni de viaţă. I-a cumpărat un colăcel special, care se pune în jurul gâtului, iar Sofia Anais s-a simţit în elementul ei. Înotul i-a dezvoltat musculatura şi personalitatea. Cea mică nu a luat niciun antibiotic până la vârsta ei. A fost alăptată exclusiv până la şase luni, iar după acest timp a fost treptat obişnuită şi cu alimente solide. Diversificarea merge foarte bine. Nici Elena Băsescu nu credea că va putea să alăpteze atâta timp", a spus Ana Culcer, citată de click.ro.

A confirmat că EBA este însărcinată a doua oară

Medicul pediatru este de părere că mezina preşedintelui se descurcă foarte bine în postura de mămică și confirmă că EBA este din nou însărcinată, lucru care nu îi dă deloc emoţii.

"Mi-a spus vestea. Am vorbit despre asta cu ea. Ca orice femeie aflată la început, se teme. Vrea şi ea să ajungă cu bine la capăt cu sarcina", a adăugat Ana Culcer.

Citește și: Elena Băsescu, însărcinată. De ce EBa i-a ascuns lui Traian Băsescu că este din nou însărcinată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel