Elena Băsescu, divorț de Bogdan Ionescu. Motivul ruperii relației

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au anunţat că au decis să divorțeze, după o relație de patru ani.  Carmen Harra a făcut în 2013 o analiză a cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu.

Divorţul Elenei Băsescu  de Bogdan Ionescu a fost prezis de Carmen Harra în urmă cu trei ani.

"Vorbeau limbi diferite. Ei nu funcţionau pe aceeaşi frecvenţă. Lipsa de compatibilitate a fost de vină. El nu a ştiut cum să ducă pe umeri povara numelui ei, bagajul karmic şi presiunea şi atunci s-a revoltat. Ea îşi va reface viaţa în următorii doi ani şi absolut că va mai avea ocazia să îmbrace rochia de mireasă. El va avea, în schimb, relaţii pasagere.

[citeste si]

Pentru ea este foarte greu divorţul, dar probabil că este mai bine aşa că vine acum când copiii sunt micuţi. Cu cât copiii sunt mai mici cu atât e mai bine. Dacă aveau 10-12 ani, era mult mai dificil", a declarat Carmen Harra, într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.

Prezicătoarea a spus că ar fi dispusă să se întâlnească cu unul dintre protagonişti sau chiar cu amândoi pentru a le da câteva sfaturi. "Eu zic să facă pace! Să-şi continue drumul frumos. Să nu se bârfească, să nu se urască!", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel