Elena Băsescu, despre Ponta și Antonescu: Țațe din Obor

elena_basescu
elena_basescu

Europarlamentarul Elena Băsescu, într-o postare pe Facebook, consideră că modul în care liderii PSD și PNL, respectiv Victor Ponta și Crin Antonescu, cărora le pune eticheta de "țate din Obor", au anunțat ruperea USL surclasează spectacolele oferite de vedetele din showbiz care se despart în "văzul poporului". 

"De la Strasbourg, salut rupererea USL! Penibilul şi-a atins aseară apogeul prin ruperea USL, o coaliţie monstruoasă şi de tristă amintire pentru România. Vedetele din showbiz au de ce să fie geloase pe felul în care George Crin Laurenţiu şi Victor Viorel şi-au spus adio în văzul poporului, fluturând batistuţe albe încărcate cu lacrimi de durere profundă şi fluturând din mâini agitate", a comentat, miercuri, mezina președintelui Traian Băsescu pe pagina sa de socializare, referitor la .

"Ruperea USL demonstrează eşecul unui proiect politic eminamente distructiv şi neputinţa unor ţaţe din Obor, aşa cum sunt Ponta şi Antonescu, de a conduce România", a conchis europarlamentarul.

Mesajul postat de Elena Băsescu este însă foarte asemănător cu cel al Elenei Udrea, la ambele fiind prezente formulări precum "coaliție monstruoasă", "de tristă amintire pentru romăni" sau "eșecul unui proiect politic".

Citește aici Elena Udrea spune “Adio USL!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel