Elena Băsescu, atac la Ponta: Se răzbună pe cei care nu l-au votat

Elena Băsescu
Elena Băsescu

Elena Băsescu, fiica cea mică a președintelui, sare în apărarea moldovenilor și lansează un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, pe care îl acuză de răzbunare asupra celor "care nu i-au acordat votul".

Eurodeputata PDL critică astfel intenţia autorităţilor de a modifica programul prin care statul român acordă burse tinerilor basarabeni.

"Cei doi premieri de la Bucureşti şi Chişinău au pus gând «bun» tinerilor basarabeni care vor să studieze în România. (…) Tinerii nu trebuie să stea doar câteva luni în România, ci minimum 5 ani (facultate şi master), pentru a obţine experienţa necesară pe care sistemul nostru de învăţământ o poate oferi. Din acest subiect, privind bursele acordate tinerilor din Republica Moldova, Ponta nu-şi face decât un calcul electoral, încercând să se răzbune, de fapt, pe cei care nu i-au acordat votul”, susține Elena Băsescu, citată de realitatea.net.

Cu doar câteva zile în urmă, Ponta reacţiona critic la anunţul şeful statului de creştere a numărului de burse pentru studenţii moldoveni, apreciind că "e bine e să fii preşedinte când eşti generos pe banii altora".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel