Elena Băsescu ar putea să apară pe listele PMP de la  parlamentare

EBA ar putea să se afle pe listele PMP de la parlamentare
EBA ar putea să se afle pe listele PMP de la parlamentare

Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, întrebat  dacă Elena Băsescu va candida din partea PMP la filiala Constanţa, acesta  a precizat că nu poate nici să confirme, nici să infirme această informaţie.

Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, va deschide lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor la Constanța, în vreme ce Cristian Diaconescu, fostul ministru de Externe, va fi primul pe lista pentru Senat în Bucureşti, potrivit  Adevărul.

Anunţul referitor la validarea listelor de candidaţi PMP pentru alegerile parlamentare a fost făcut, duminică, de Eugen Tomac, la finalul şedinţei Colegiului Naţional al partidului.

Liderul PMP a explicat că Marius Paşcan, preşedintele executiv al PMP, Marius Paşcan, va fi cap de listă în judeţul Mureş.

Întrebat dacă Elena Băsescu va candida sub sigla PMP la filiala Constanţa, Eugen Tomac a precizat că nu apote nici să confirme, nici să infirme această informaţie.

"Nu pot să vă confirm şi nici nu pot să vă infirm. Tot ce pot să vă spun este că Elena Băsescu este membru PMP de la crearea partidului. La şedinţa de astăzi nu am discutat acest subiect", a afirmat Tomac, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel