Elena Băsescu a DEMISIONAT din PDL. Vezi DOCUMENT

Elena Băsescu a părăsit democrat-liberalii. Asta spun surse din PDL, citate de Mediafax. Demisia Elenei Băsescu a fost depusă la sediul central al PDL de către un consilier de-ai acesteia. 

PMP depune luni candidaturile la BEC

Elena Băsescu ar putea candida la alegerile europarlamentare din mai pe listele Partidului Mișcarea Populară. Ea a fost invitată în acest sens de europarlamentarul Cristian Preda, care a dezvăluit că fiica președintelui a strâns deja o sută de mii de semnături. PMP ar urma să depună, luni după-amiază, la Biroul Electoral Central, lista candidaţilor pentru Parlamentul European. Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile europarlamentare expiră miercuri, 26 martie.

Procent cu două cifre

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că așteaptă un procent cu două cifre de la PMP pentru europarlamentare- "Nu puteţi să fiţi urmaşii mei dacă nu câştigaţi. Ca să puteţi face ceea ce spuneţi că vreţi să faceţi - să continuaţi modernizarea României începută de Emil Boc şi de mine - trebuie să câştigaţi. Asta înseamnă două cifre la europarlamentare, dacă nu chiar candidatul PMP să fie candidatul dreptei la prezidenţiale".

EBa o atacă pe Macovei

Elena Băsescu a atacat-o pe Monica Macovei, candidată PDL pentru europarlamentare, pe blogul său: "Spre deosebire de Monica Macovei, eu am primit în 2009 încrederea a peste 200.000 de români, nu m-am ascuns pe o listă. Singura mea candidatură electorală a fost un succes, în timp ce doamna europarlamentar, deşi dintr-o generaţie cu peste 20 de ani mai în vârstă ca mine, nu a avut acest curaj". 

De la tată la fiică: Faci ce vrei, eu votez cu PMP

Despre legătura EBa-europarlamentare-PMP, Traian Băsescu a declarat, în 14 martie, când a semnat petiția împotriva accizei la carburanți că nu știe ce va face fiica sa în legătură cu alegerile europarlamentare, "dar ea știe că eu o să votez cu Partidul Mișcarea Populară". 

Documentul demisiei a fost publicat de Elena Băsescu pe Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel