EXCLUSIV  Elementul care ar putea răsturna viitoarele alegeri. Ce spune Ponta despre AUR / video

Inquam Photos / Alexandra Pandrea
Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Victor Ponta, liderul PRO ROMÂNIA, a venit cu o predicție pentru următoarele alegeri.

El este de părere că viitoarele alegeri vor fi dominate de absenteism.

„Dacă rămânem în varianta actuală, este posibil ca la următoarele alegeri să fie cel mai mare absenteism. Ce zic oamenii? Zic așa: „Păi, ce să facem? Am înțeles... câștigă PNL cu PSD, cu USR ne-am lămurit, George Simion e simpatic așa... se agită... dar nu poți să zici că pui AUR să conducă România”, a zis Victor Ponta la DC News.

„Dacă AUR rămâne cum este acum și nu își rezolvă problemele externe nu poate face parte din niciun Guvern”, a continuat Bogdan Chirieac.

„Da, dar vedeți că și Georgia Meloni a ajuns premier...”, a adăugat președintele PRO ROMÂNIA, moment în care Bogdan Chirieac a zis că Italia nu este România pentru că nu semănăm ca forță economică și politică. 

Victor Ponta a mai zis că AUR seamănă cu PPDD-ul lui Dan Diaconescu în sensul că nu are soluții pentru problemele reale ale oamenilor. „Și Dan Diaconescu era simpatic, lupta cu ciocoii, dar după ce lupți cu ciocoii, cum conduci România?”

Vedeți mai mult aici:

VEZI ȘI: Fază tare cu Ponta. Ce i-a spus un român în plină stradă 

Victor Ponta, președintele PRO ROMÂNIA, a povestit ce a pățit când a mers la Putna.

Victor Ponta a spus că, de multe ori, i s-a întâmplat să fie asociat cu PSD, el fiind președintele PRO ROMÂNIA.

„Am fost la Putna acum doi-trei ani. Și eram așa un pic... că acolo era zonă PSD-PNL. Aiurea... M-a pupat toată lumea, iar un om mi-a zis: „Domnule Ponta, bazați-vă pe noi! Cu dumneavoastră votăm, cu PSD!”, a spus, amuzat, Victor Ponta.

„Și acum merg foarte des cu low-cost și vin oamenii din diaspora care, bănuiesc, că înainte mă înjurau, și îmi zic: „Domnule Ponta, ce faceți cu țara? Că ne-a prostit neamțul. Dumneavoastră cu PSD-ul trebuie să faceți ceva”. Le-am zis: „Stați, mă, nu era aia cu plăcuța suedeză?! Nu era Puie Monta? Nu era PSD ciuma roșie?”, a mai spus președintele PRO ROMÂNIA la DC News și DC News TV.

VEZI ȘI: Ponta, propunere către NATO despre România în contextul războiului cu Ucraina

Victor Ponta, liderul PRO ROMÂNIA, a venit cu o propunere către NATO în contextul războiului cu Ucraina.

El s-a referit la necesitatea dezvoltării Portului Constanța.

„Știți ce aș face eu acum? M-aș duce la NATO și aș zice așa: „Am înțeles că trebuie să cumpăr avioane, submarine, elicoptere, dar vreau altceva. Ajutați-mă și dați-mi bani să dezvolt Portul Constanța”. Acum îți ia o lună să descarci o navă în Portul Constanța. Nu ajută mai tare Ucraina dacă dezvoltăm Portul Constanța? Cu ce poate ajuta acum România pe Ucraina? Să dezvoltăm Portul Constanța”, a zis Victor Ponta la DC News și DC News TV.

VEZI ȘI: Care ar fi primele măsuri pe care Ponta le-ar lua ca premier

Bogdan Chirieac i-a lansat o provocare lui Victor Ponta (Pro România): Care ar fi primele măsuri pe care le-ar lua în calitate de premier al României?

„Dacă, în luna mai, vine la dumneavoastră domnul Ciolacu și v-ar spune că partidele au hotârât să fiți prim-ministrul României, care ar fi primele trei măsuri pe care le-ați lua?”, l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Victor Ponta.

„Nu o să vină domnul Ciolacu, m-aș bucura. Eu am o relație bună cu el. De doi ani, tot așteptăm să zică cei din PSD hai să-i întrebăm și pe cei de la Pro România, pentru că, totuși, am fost colegi cu ei. Corina Crețu, Eugen Teodorovici, care vorbește el mult și zbuciumat, dar a fost foarte bun la fonduri europene și Finanțe. Dar nu vor, că le știu pe toate...

Eu cred că premier va fi Ciolacu și sper să mă întrebe și să-i zic: Marcel, ai câteva lucruri pentru care nu trebuie să te lupți nici cu UE, nici cu NATO. Te lasă să le faci. Vezi că, în 2022, au plecat din România 30 miliarde euro pe importuri. Ia și tu primele zece importuri, vezi cum pleacă din țară 30 miliarde euro. Sunt prea mulți bani! Te rog frumos, pune pe cineva la Finanțe ca să nu ne mai împrumutăm cu 10 la sută”, a spus Victor Ponta. Vezi continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel