Elefant CATALOG Black Friday 2018. Reduceri masive

elefant.ro black friday 2018
elefant.ro black friday 2018

Elefant CATALOG Black Friday 2018. Elefant.ro începe BLACK FRIDAY 2018 mai devreme decât ne-am fi așteptat! Găsiți produse cu prețuri reduse chiar și cu 90%!

Elefant CATALOG Black Friday 2018. În catalogul Elefant.ro veți găsi reduceri de senzație: 90% dintre produsele existente în catalogul elefant.ro vor avea prețuri cu până la 90% mai mici. Astfel, la cărți și ceasuri discountul va fi de până la 90%, la parfumuri și cosmetice reducerile vor merge până la 70%, iar la jucării, până la 50%. Prețuri cu reduceri mari vor avea și articolele de îngrijire personală, accesoriile sau produsele din categoria fashion, ca și produsele pentru casă.

Elefant CATALOG Black Friday 2018. Iată câteva reduceri importante de BLACK FRIDAY 2018 la Elefant.ro:

Ceas Beverly Hills Polo Club BBH2100-01 -    de la 957.33 lei la 289.99 lei

Ceas Police Stamford 15409JSR/02 -   de la 853.47 lei la 399.99 lei

Apa de parfum Nero Assoluto, 75 ml, Pentru Femei -  de la 105 lei la 119.99 lei

Apa de toaleta Black extreme, 100 ml, Pentru Barbati -  de la 427.5 lei la 159.99 lei

Pachet promotional 2X L'Oreal Paris Apa Micelara ten normal si mixt 400 ml -  de la 47.09 lei 29.99 lei

LEGO DUPLO, Pavilion de tir 10839 -  de la 119.9 lei la 84.99 lei

Joc Tumult Royal -  de la 132.9 lei 69.99 lei

Surpriza de BLACK FRIDAY 2018 este la autoturisme

Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit și Lego sunt doar câteva dintre brandurile prezente pe magazinul Elefant.ro de Black Friday 2018. În mod evident, retailerul va lista prețuri promoționale la toate categoriile obișnuite de produse: parfumurile, produsele cosmetice, jucăriile, produsele de tip fashion și accesoriile vor avea discount-uri ce ajung și la procentul de 90% conform comunicatului oficial al Elefant.ro.

Surpriza de Black Friday de pe Elefant.ro se va află, însă, într-o altă categorie de produse: autoturisme. Retailerul a anunțat reduceri de pană la 20% la autoturisme aparținând Fiat și MiniCooper. Un discount surpriză este anunțat la modelul Fiat 500 Lounge 60th Anniversary Ediție Specială, una din cele mai râvnite mașini ale anului în curs.

O altă surpriză pregătită de Elefant.ro de Black Friday sunt voucherele Vodafone în valoare de 100 de euro ce vor fi acordate gratuit cu ocazia acestui eveniment.

[citeste si]

Pentru a vedea ce surprize v-a pregătit Elefant.ro, reduceri din viitor, accesați site-ul magazinului.

Ghid de cumpărături de Black Friday pe Elefant.ro:

Pentru o experiență de shopping cât mai plăcută, eficientă și confortabilă, reprezentanții magazinului online Elefant.ro recomandă cumpărătorilor să înțeleagă volumul mare de comenzi și să opteze, în vederea livrării, pentru ridicarea comenzilor dintr-unul dintre cele peste 40 de pick-up point-uri. Astfel puteți intra mai repede în posesia produselor comandate în cadrul campaniei.

În plus, rămâne valabilă recomandarea ce se aplică oricărui retailer: clienții sunt rugați să își creeze din timp conturile de utilizatori pe site-ul oficial și să adauge în coș din timp produsele dorite. Astfel, timpii de comandare și procesare a comenzii vor fi mai scurți!

Aflată la cea de-a șapte ediție în România, Black Friday promite să depășească din nou așteptările organizatorilor ale căror servere vor fi puse la grea încercare, iar Elefant.ro a intrat în hora reducerilor cu oferte tentante. Start shopping smart!

Elefant.ro este magazin online cu produse din categoriile Articole copii, Bijuterii, Carti, Ceasuri, Cercei, Cosmetice, Electrocasnice, Genti si posete, Ghiozdane, Haine, Haine copii, Home & deco, Incaltaminte, Incaltaminte copii, Inele de logodna, Ingrijire personala, Jucarii, Ochelari, Parfumuri.

(w670)

(w670)


Tranzacții uriașe

Valoarea tranzacţiilor online va creşte cu 30% de Black Friday în acest an faţă de anul 2017, ajungând la peste 243 milioane de lei, conform unei analize de specialitate.

Conform estimărilor, 35% din valoarea totală a tranzacţiilor procesate va proveni din plăţile făcute cu un card în rate fără dobândă. Produsele IT&C se vor menţine pe primul loc în topul preferinţelor cumpărătorilor iar creşteri importante se vor vedea pe categoriile fashion şi home&deco.

"Nu mai este o surpriză că Black Friday este evenimentul cel mai aşteptat în e-commerce. Dacă luăm în calcul valoarea totală a cumpărăturilor online de Black Friday, incluzând aici atât tranzacţiile achitate online, cât şi cele cu numerar la livrare, ne aşteptăm ca întreaga sumă să se ridice la peste 813 milioane de lei", apreciază Marius Costin, country manager PayU România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel