Elena Udrea, avertizează: De azi pot vorbi liber!

Elena Udrea a postat un mesaj, pe Facebook, în care acuză presiuni făcute de procurori pentru a obține declarații împotriva sa și anunță că poate "vorbi liber" despre dosarul "Gala Bute".

"De astazi dosarul in care am fost 72 de zile arestata este public. Numit incorect si pe nedrept Gala Bute, ( fata de campionul Lucian Bute), in realitate ar trebui sa fie Dosarul Elena Udrea, pentru ca este un dosar in care procurorii au ingramadit in mare viteza acuzatii diverse la adresa mea, tinta fiind fara dubii arestarea.

Abuz in serviciu in conditiile in care nu se precizeaza ce anume am facut eu defectuos, ori nu am facut deloc desi ar fi trebuit sa fac, in ceea ce priveste implicarea MDRT in Gala Bute. Trei luari de mita, pentru care singurele probe sunt declaratiile, mai greu sau mai usor date de fosti colaboratori, care fiind pusi in fata probelor si cu amenintarea arestarii, sfarsesc prin a recunoaste ca au luat bani, dar evident, nu pentru ei ci pentru sef, pentru Elena Udrea! Ceea ce le-a adus libertatea, mie arestarea si, pentru ei in loc de o pedeapsa intreaga, reduceri succesive ale acesteia!

[citeste si]

Va dau un exemplu pe care il puteti intelege mai usor: daca o asistenta medicala care lucreaza cu un mare profesor este prinsa ca a luat bani de la pacienti si are de ales intre a fi arestata si condamnata si a spune ca ii dadea de fapt banii profesorului, astfel ramanand libera si eventual chiar cu o pedeapsa mult redusa si chiar fara executare la final, ce credeti ca va face?
De astazi, pot vorbi liber despre acest dosar, despre acuzatii, probe si presiunile facute de procurori pentru a obtine declaratii impotriva mea, care continua si acum.

Fiti siguri ca ma voi apara cu toate armele, nu pentru ca ma consider in general un politician fara greseli ci, pentru ca acest dosar este proba justitiei de tip nou, in care delatiunea este suficienta in inculparea si arestarea unui om", a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel