EXCLUSIV - Elan Schwartzenberg: Candidatura mea la Capitală este o făcătură

elan_schwartzenberg deschidere
elan_schwartzenberg deschidere

Presa a anunţat în această dimineaţă o candidatură a lui Elan Schwartzenberg la primăria Capitalei, susţinut de o "frăţie a milionarilor". Contactat de DeCe News Schwartzenberg a negat categoric o astfel de ipoteză şi a precizat că nu îl interesează sub nicio formă o candidatură politică. El a precizat că în aceste zile se află la Monaco alături de băiatul lui şi nu este interesat de o astfel de "făcătură".

"Sunt la Monaco cu copilul. Nu mă interesează un astfel de subiect, este o făcătură". Întrebat dacă are vreo legătură cu fluturaşii distribuiţi astăzi în Capitală Schwartzenberg  a reacţionat "nu ştiu nimic de niciun fluturaş, nu am nicio legătură cu ei".

Mai multe publicaţii online au dat pe surse în această dimineaţă informaţia că Elan Schwartzenberg ar putea intra în cursa pentru primăria Capitalei din partea unei "frăţii a milioarilor". La frăţie ar mai fi aderat cunoscutul Ion Ţiriac şi afaceristul Dragoş Dobrescu. Cei trei sunt prieteni vechi, cu relaţii consolidate de-a lungul timpului, şi sunt cunoscuţi ca fiind cei mai activi investitori în zona imobiliară din Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel