Urmărește emisiunea live


Egipt, în optimile Cupei Africii pe Naţiuni

Selecţionata de fotbal a Egiptului a obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni 2019, competiţie pe care o găzduieşte, după ce a învins reprezentativa RD Congo cu scorul de 2-0, miercuri seara, la Cairo, în Grupa A. 

Faraonii s-au impus prin golurile marcate de Ahmed El Mohamady (25) şi Mohamed Salah (43) şi continuă drumul către cel de-al optulea lor titlul continental. Totuşi, succesul egiptenilor nu a fost unul facil, portarul Mohamed El-Shenawy fiind salvat de bară la o lovitură de cap a lui Marcel Tisserand (10), iar apoi la reluarea lui Jonathan Bolingi (41).

În celălalt meci al grupei, Uganda şi Zimbabwe au terminat la egalitate, 1-1, tot la Cairo. Emmanuel Okwi (12) a deschis scorul pentru ugandezi, dar Khama Billiat (40) a restabilit egalitatea. Knowledge Musona a ratat două mari ocazii care ar fi putut aduce victoria echipei zimbabwiene, nimerind bara în repriza a doua din doar şase metri.

Evans Rusike a fost şi el aproape de gol, dar şutul său a fost deviat în bară de portarul Denis Onyango, după care balonul i-a a sărit în braţele goalkeeper-ului. În clasament, echipa Egiptului ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de Uganda, 4 puncte, Zimbabwe, 1 punct, RD Congo, 0 puncte. Ultimele partide din grupă vor fi Uganda - Egipt şi Zimbabwe - RD Congo, pe 30 iunie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel