Șeful CJ Argeș a agățat pe Facebook… o jurnalistă. Dialog obscen

Președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, a încercat să agațe pe Facebook. Ghinionul său a fost că tânăra de 27 de ani căruia i s-a adresat extrem de obscen este o jurnalistă care a dat întreaga conversație în presă. 

Ziarul Ancheta scrie că, timp de trei săptămâni, politicianul Florin Tecău "s-a lansat în cele mai deşucheate conversaţii şi propuneri cu o necunoscută, nivelul dialogului neputând fi - în foarte multe cazuri - suportat de paginile unui ziar". 

Șeful CJ Argeș și-a lăsat numărul de telefon, plătit de Consiliul Județean, încă din prima seară de conversație, și a continuat prin SMS sau WhatsApp. Politicianul s-a oferit să o plimbe pe tânără în Franța, la mare, să-i trimită șoferul să o aducă la Pitești și chiar să-i găsească un loc de muncă mai puțin solicitant. Florin Tecău i-a transmis jurnalistei "în mod obsesiv, propuneri de o vulgaritate extremă şi imagini din aceeaşi categorie". Președintele Consiliului Județean a vorbit inclusiv din  şedinţe importante în ministerele din Bucureşti sau acasă, cu soţia. Florin Tecău i-a povestit despre fanteziile lui sexuale, frustrările sale, problemele de serviciu sau agenda sa oficială din care nu au lipsit emisiuni la televiziunile din Argeş, dineurile de sfârşit de an sau depunerea jurământului de către preşedintele României, Klaus Iohannis.

VEZI AICI TOATE MESAJELE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel