Șeful CE Oltenia a revenit asupra deciziei. Victor Grigorescu, ministrul Energiei amenință

Laurențiu Ciurel a declarat vineri seară, la o emisiune la TV Sud, că nu își va da demisia din funcția de director al Complexului Energetic Oltenia, informează Pandurul. Aceasta în ciuda faptului că noul ministru al Energiei, Victor Grigorescu, a spus că Laurențiu Ciurel este dispus să-și dea demisia, fiind o decizie benefică pentru companie.

Victor Grigorescu a declarat, joi, că Ciurel a fost de acord să demisioneze de la conducerea CEO. 

"Nu doresc să întru în dialog public cu directorii companiilor din subordinea ministerului. Discuția mea cu domnul Ciurel a fost foarte clară. Nu va exista, față de nimeni, niciun fel de toleranță la semnalele care vizează lipsa de integritate", a afirmat Grigorescu.

"Ministrul nu mi-a reproșat că aș fi greșit ceva sau că aș fi dus compania într-o zonă de risc, ceva profesional. Reproșul a fost că nu am prieteni și că am supărat foarte tare anumite persoane. Am fost numit în această funcție după o selecție făcută de o firmă germană, selectată de Ministerul Economiei în anul 2011. Singura instituție care mă poate demite este Consiliul de Supraveghere, nu poate nimeni altcineva. Ce am semnat am semnat cu Consiliul de Supraveghere", a declarat Ciurel, potrivit Pandurul.

[citeste si]

Ciurel susține că oricum Consiliul de Supraveghere nu intenționează să-l demită. Luni, 23 noiembrie, va fi ședința de Consiliu de Supraveghere, dar demiterea sa nu va fi pe ordinea de zi, afirmă Ciurel. Și oricum, dacă s-ar lua decizia luni ar mai dură 3 luni până să părăsească societatea, conform contractului de mandat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel