Șeful cancelariei lui Cioloș, anunț pentru români

Dragoș Tudorache, șeful Cancelariei premierului, merge săptămâna viitoare la Bruxelles pentru a discuta cu ministrul canadian al Imigraţiei, John McCallum, pe tema ridicării vizelor pentru români.

Dragoș Tudorache a declarat că în 11 iulie va avea loc la Bruxelles o întâlnire cu România, Bulgaria şi ministrul Imigraţiei din Canada. El va participa la discuţiile de la Bruxelles şi că va avea şi o întâlnire separată cu ministrul canadian. "Vom vedea stadiul discuţiilor şi al angajamentului pe care premierul Trudeau l-a luat în discuţia cu premierul Dacian Cioloş. Rămânem optimişti, dar prefer să văd concluziile întâlnirilor de luni", a spus şeful Cancelariei premierului.

Ministrul canadian al Imigraţiei, John McCallum, vine săptămâna viitoare la Bruxelles cu scopul de a soluţiona vechea dispută pe tema liberalizării vizelor cu România şi Bulgaria, înainte de reuniunea de săptămâna viitoare a Comisiei Europene (CE) dedicată reciprocităţii în acest domeniu şi pentru a deschide, astfel, calea către ratificarea unui acord de liber-schimb (CETA) între Uniunea Europeană şi Canada, potrivit CBC News, citat de Digi24.

Dragoș Tudorache a precizat nu va părăsi funcția de șef al Cancelariei premierului, după remanierea făcută de Dacian Cioloș, ci va prelua timp de câteva săptămâni interimatul ministerului Comunicaţiilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel