Șeful ANAF, luat la bani mărunți de un jurnalist. Cioloș, în centrul scandalului- VIDEO

Jurnalistul Radu Moraru a intrat într-o polemică la bilanțul ANAF cu premierul Dacian Cioloș și Dragoș Doroș, șeful ANAF. 

"De ce atunci când ANAF-ul colectează banii o face bine, rapid, eficient de multe ori chiar luând banii din contul firmelor şi contribuabililor, dar atunci când ANAF-ul greşeşte, banii aceia nu se returnează rapid faţă de cel care s-a greşit?", a întrebat jurnalistul Radu Moraru. 

El a felicitat ANAF "pentru gradul de creştere pe care-l aveţi în condiţiile în care aveţi acest handicap al TVA-ului. Și vreau să întreb dacă este domnul Tunaru, mai este pe aici prin ANAF? Atenţie dumneavoastră, domnule Doroș veniți pe valul Colectiv. Domnul Doroş, dumneavoastră sunteţi emanaţia acestui guvern care vine în urma tragediei Colectiv. Toţi avem o altă aşteptare". 

"Este bilanțul unei instituții astăzi, dacă puteți să-i dați voie domnului Doroș să vă răspundă" a încercat Dacian Cioloș să calmeze spiritele. Dragoș Doroș a precizat că ar aprecia să "nu aducem un val emoțional mai mult decât e cazul. A fost o reclamație la nivel general în ceea ce privește respectarea termenelor în ANAF nu numai în ceea ce privește returnarea termenelor". El a adăugat că la bilanț văd cum se îmbunătățesc de la an la an, asta neînsemnând că termenele sunt perfecte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel