Urmărește emisiunea live


Efectul declarațiilor lui Traian Băsescu despre Putin. Ce spune Bogdan Chirieac

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că teroriştii care ocupă Doneţk şi Lugansk şi, în mod egal, Rusia, sunt responsabili pentru criza din Ucraina şi pentru doborârea avionului prăbuşit vineri, şi că, "din păcate, Federaţia Rusă este partenerul teroriştilor în această operaţiune legată de uciderea a 298 de persoane". Aceste declarații au fost comentate de Bogdan Chirieac.

VEZI ȘI: Traian Băsescu, despre tragedia aviatică din Ucraina: Rusia a devenit un partener al TERORIȘTILOR. Putin nu poate fugi de responsabilitate

"Nu cred că statalitatea României este amenințată nici după declarațiile domnului Traian Băsescu și nici după doborârea avionului malaezian. În general, statalitatea României nu este amenințată. Domnul Traian Băsescu a ieșit pur și simplu pentru uz extern – să vadă lumea că este anti-rus, anti-Putin. În rest sunt niște ziceri. Nimic absolut. Nu este o declarație pentru uz intern. Văd că Traian Băsescu a început să atace statele europene. În rest, declarația este aberantă. De ce este aberantă declarația? Pentru că multe lucruri pe care le spune nu sunt adevărate. Mă refer la declarațiile cu terorismul și cu vina lui Putin. Problema este că până acum nu avem un raport final. Aceste declarații nu fac niciun serviciu României. Nu amenință statalitatea României, dar nu îi aduc servicii", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3, în emisiunea Danei Grecu.

"În momentul în care ai de-a face cu Rusia și în momentul în care România este cea mai săracă din UE, după zece ani de mandat, este bine să nu sari la gâtul celui mai puternic. Ar trebui să faci și tu ce face Uniunea Europeană. Atât deocamdată", a adăugat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel