Efectele "dosarelor" de la Universitate: cad capete în Jandarmerie

MIRCEA DUSA
MIRCEA DUSA

Ancheta comandată de ministrul de Interne, Mircea Duşa, la Jandarmerie, produce primele efecte. Jandarmeria a anunţat că vor fi efectuate restructurări în Departamentul de Comunicare. Decizia vine după ce Jandarmeria a dat un comunicat în care anunţa amenzi şi dosare penale pentru protestarii de la Universitate.

Mircea Duşa a ieşit cu dezminţire şi a comandat o anchetă interneă. El a explicat că vina aparţine unui angajat de la departamentul de Comunicare al Jandarmeriei. Duşa susţine că a fost vorba de un angajat detaşat dintr-un judeţ din Moldova, iar acesta va fi tras la răspundere.

Ministrul de Interne a preciat că nu este vorba de niciun dosar penal. El le-a transmis oamenilor că pot ieşi să protesteze, dar numai dacă nu vor produce incidente.

Potrivit ministrului Duşa, Jandarmeria a făcut o serie de propuneri privind restructurarea Departamentului de comunicare.

El a adăugat că a cerut ca până miercuri, la nivelul ministerului, să se realizeze un audit pe comunicare, prin care se va analiza acest domeniu, dorind să fie restructurat eficient departamentul.

Demersul ministerial survine reproşurilor aduse departamentului de comunicare după ce Jandarmeria a informat mass-media cu privire la amenzile date în zilele de 21 şi 22 august, protestatarilor din Piaţa Universităţii, nemulţumiţi de decizia Curţii Constituţionale de invalidare a referendumului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel