EXCLUSIV  EFECT DĂRÂMĂTOR”. Cozmin Gușă anunță încă DOUĂ dezvăluiri despre Nicușor Dan: LOVIT EXACT!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Consultantul politic Cozmin Gușă a comentat scandalul în care este implicat Nicușor Dan, făcând noi dezvăluiri, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Dezvăluirea despre Nicușor Dan pe care el nu a negat-o, atenție, lovește exact în acest brand al său prin care s-a definit. Îl lovește exact la rădăcină. Acesta este și motivul pentru care a venit atât de repede această dezechilibrare electorală a lui Nicușor Dan. Această dezvăluire și cele care vor urma, mai sunt încă două după știința mea, fără cea de aseară a lui Băsescu, care vor fi măsurate probabil în zilele care urmează și vor fi aruncate la momentul potrivit, vor convinge publicul că Nicușor Dan nu este cine cred ei că este.

Votul nu va fi mutat. Cei care nu îl vor mai vota pe Nicușor Dan nu o vor vota pe Firea, dar nu vor mai merge la vot sau vor vota o parte din ei USR PLUS dacă nu cumva vor fi și de ei dezamăgiți. Acest val de 33% în București este foarte periculos. Dacă aveau un candidat ca lumea care să fi demonstrat că e competent, ar fi fost o mare problemă. Dar așa, lipsa de credibilitate și aceste dezvăluiri îi afectează scorul.", a declarat Cosmin Gușă, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel