Efect ADVERS al opririi vaccinării cu AstraZeneca: Au fost 7.500 de persoane care au murit într-o singură zi săptămâna trecută

Directorul executiv EMA, Emer Cooke
Directorul executiv EMA, Emer Cooke

Reprezentanții Agenției Europene a Medicamentului (EMA) au fost întrebați, joi seara, dacă decizia țărilor europene de a suspenda vaccinarea cu serul AstraZeneca a provocat pierderea unor vieți omenești.

„După informațiile și dovezile publicate astăzi, au trebuit țările europene să oprească imediat utilizarea AstraZeneca și să continue campania de acum? Ați menționat că 7.500 de persoane au murit într-o singură zi săptămâna trecută. Credeți că decizia țărilor de a opri vaccinarea cu AstraZeneca a costat vieți omenești?”, a întrebat jurnalistul Joe Barnes de la Daily Express.

„Cred că trebuie doar să ne reamintim în mod continuu de situația atât de dificilă în care ne aflăm. Această pandemie costă vieți omenești, avem vaccinuri care sunt sigure și eficiente care pot preveni moartea și spitalizarea. Trebuie să folosim aceste vaccinuri în mediile în care le avem”, a răspuns șefa Agenției, Emer Cooke.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel