Șef din PSD, sabotat de propriul partid, susținut puternic de PNL

Constantin Toma (PSD), primarul Buzăului, sabotat uneori de propriul partid și susținut puternic de PNL. Cam așa se vede situația edilului la nivel central.

Reprezetanții liberali­lor buzoieni vor susține demersurile primarului Constantin Toma de "a pune pe tapet calculul prețului corect" al apei, dat fiind că "Primăria are o atitudine corectă în această proble­mă" și vine în întâmpina­rea acțiunilor Partidul Na­țional Liberal pe această temă din ultimii zece ani, a spus, secretarul de stat în Ministerul Transportu­rilor, Antonel Tănase, candidat al PNL Buzău pentru Camera Deputaților.

El a spus că "buzoienii trebuie să plătească pentru serviciul de furnizare a apei prețul corect și nu unul supraevaluat și umflat cu tot felul de sinecuri politice".

[citeste si]

La rândul său, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Teodor Atanasiu a remarcat atitudinea "halucinantă" a social-democra­ților buzoieni vizavi de această proble­mă: "Mie îmi place că un membru PSD, în speță prima­rul Toma, a prins taurul de coarne, dar mă miră că exact colegii lui pese­diști îl pun la zid și vor să îl împuște pentru treaba aceasta. Vă dați seama că PSD se desolidarizează de primarul său, ca să apere administrația unei companii care s-a dovedit a fi cea mai proastă din țară. Suntem într-o situație halucinantă: PSD se deso­lidarizează de un primar ales, ca să fie alături de un director numit. Partidul Național Liberal rămâne consecvent cu acțiunile de până acum și ne bucură faptul că și primarul Toma este de aceeași părere cu noi și vom avea o acțiune comună în acest domeniu, al Companiei de Apă", a precizat Teodor Atanasiu, scrie Opinia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel