Șef Comisie SRI: M-a șocat NUMELE. Un fost președinte al Camerei Deputaților a făcut acest lucru-update

Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI, a spus la ieșirea de la audierea lui Daniel Dragomir: "M-a șocat numele persoanei publice despre care ne-a vorbit Daniel Dragomir. Este vorba despre un președinte al Camerei Deputaților. A spus că acea persoană s-a folosit de instrumente pe care SRI le-a avut la dispoziție". 

Claudiu Manda, președintele Comisiei de Control al SRI, a vorbit despre dezvăluirile făcute de Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, în fața acestui for parlamentar.

"Daniel Dragomir a dat exemple de oameni politici care au fost susținuți de SRI din punct de vedere media. A indicat persoanele din conducerea SRI care au dat ordinele. De asemenea, a spus cine a fost persoana care a dat ordine. A indicat și persoana politică, una dintre ele, care a beneficiat de această susținere. Urmează ca Daniel Dragomir să ne aducă și probele în acest sens. M-a șocat numele. Și ne-a dat un nume, un fost președinte al Camerei Deputaților, a zis Claudiu Manda.

[citeste si]

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a declarat marţi că a prezentat membrilor Comisiei parlamentare de control al SRI o listă cu 65 de persoane care, în opinia sa, ar trebui audiate de Comisie pentru a susţine acuzaţiile sale privind existenţa unui "stat paralel".

"Am discutat despre culoarele din Justiţie şi despre chestiunile referitoare la siguranţa naţională. Am dat o declaraţie cuprinzătoare. Am dat şi documente, pe care am considerat necesar că membrii Comisiei ar trebui să le vadă, în sensul înţelegerii a ceea ce eu am numit statul paralel în ultimii ani. Am prezentat şi o listă de persoane, va fi avută în vedere, de 65 de persoane pe care eu consider că ar putea fi audiate pentru înţelegerea statului paralel. Sunt persoane ofiţeri activi ai SRI, ofiţeri în rezervă ai Serviciului, oameni politici, oameni de afaceri şi oameni din media", a spus Dragomir la ieşirea de la audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel