Economie durabilă în Europa. Maria Grapini, la Piatra Neamț

Vineri, 29 iunie, la Piatra Neamț, se desfășoară evenimentul Economie Durabilă în Europa, pe teme de imediată actualitate economică și financiară, precum economia durabilă, influența proiectelor Uniunii Europene în România, încurajarea și susținerea antreprenorilor români.

Invitatul zilei este europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini.

Statisticile indică faptul că 27 miliarde de euro au intrat, în plus în România, față de contribuția noastră la bugetul UE.
Maria Grapini susține că politica de coeziune/politica regională a sprijinit constant și consistent procesul de integrare europeană, contribuind astfel la creștere economică și la creare de noi locuri de muncă.

"Fără politica de coeziune, disparitățile regionale la nivelul UE ar fi fost și mai mari. Mai mult, această politică a reușit să furnizeze strategii de dezvoltare integrată, care reunesc intervenții din domenii diverse, precum infrastructura, resursele umane și mediul de afaceri, protecția mediului, schimbările climatice și eficiența energetică, într-un pachet de măsuri coerente, care se adresează contextului regional sau chiar local", este viziunea europarlamentarului PPU-sl.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel