Echipa națională de fotbal a României, lăudată de o publicație franceză

echipa nationala
echipa nationala

Publicaţia franceză L'Equipe a lăudat jocul echipei României din amicalul cu Spania, scor 0-0, remarcându-l pe Nicolae Stanciu şi avertizându-i pe elevii lui Didier Deschamps că va fi greu să disloce formaţia română, în meciul de deschidere a Euro-2016.

"După tristul egal contra Italiei (1-1), Spania a fost ţinută pe loc cu .n alt egal enervant în România (0-0). Puţin îngrijoraţi, aliniind o echipă secundă,a suferit uneori în faţa surprinzătorilor români/ La rândul lor, aceştia din urmă au suferit în primele zece minute, dar Tătăruşanu a oprit încercările lui Pique şi Pedro ('10 şi '11), înainte de a fi din nou bine poziţionat la un şut al fundaşului barcelonez ('47). În faţă, Stanciu s-a distins şi l-a încercat pe Iker Casillas de mai multe ori. Adversară a Franţei la Euro, această Românie e greu de mişcat", a scris publicaţia sportivă franceză, conform news.ro.

"În şase meciuri jucate în România, Spania nu a câştigat niciodat împotrva localnicilor. Este selecţionata care a reuşit cel mai bine în faţa", a continuat L'Equipe.

[citeste si]

Nicolae Stanciu este jucătorul care i-a impresionat pe francezi din echipa lui Iordănescu. "În faţa Lituaniei, evoluţia sa tumultuoasă a sedus ţara şi pe selecţioner. Astfel că a fost ttularizat împotriva dublei campioane europene şi a confirmat. Mijlocaşul ofensiv al Stelei a avut a fost foarte prezent în ofensivă, obligându-l pe Casillas la două parade, în '28 şi '33. Căutând mereu spaţii, el a trimis un lob de la 45 de metri într-o situaţie de 3-2, în minutul '76. A fost singura lui decizie greşită în aceastăs eară", l-a caracterizat L'Equipe pe Stanciu.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu reprezentativa Spaniei, într-un meci amical disputat pe Cluj Arena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel