Echipa națională de fotbal a României, lăudată de o publicație franceză

echipa nationala
echipa nationala

Publicaţia franceză L'Equipe a lăudat jocul echipei României din amicalul cu Spania, scor 0-0, remarcându-l pe Nicolae Stanciu şi avertizându-i pe elevii lui Didier Deschamps că va fi greu să disloce formaţia română, în meciul de deschidere a Euro-2016.

"După tristul egal contra Italiei (1-1), Spania a fost ţinută pe loc cu .n alt egal enervant în România (0-0). Puţin îngrijoraţi, aliniind o echipă secundă,a suferit uneori în faţa surprinzătorilor români/ La rândul lor, aceştia din urmă au suferit în primele zece minute, dar Tătăruşanu a oprit încercările lui Pique şi Pedro ('10 şi '11), înainte de a fi din nou bine poziţionat la un şut al fundaşului barcelonez ('47). În faţă, Stanciu s-a distins şi l-a încercat pe Iker Casillas de mai multe ori. Adversară a Franţei la Euro, această Românie e greu de mişcat", a scris publicaţia sportivă franceză, conform news.ro.

"În şase meciuri jucate în România, Spania nu a câştigat niciodat împotrva localnicilor. Este selecţionata care a reuşit cel mai bine în faţa", a continuat L'Equipe.

[citeste si]

Nicolae Stanciu este jucătorul care i-a impresionat pe francezi din echipa lui Iordănescu. "În faţa Lituaniei, evoluţia sa tumultuoasă a sedus ţara şi pe selecţioner. Astfel că a fost ttularizat împotriva dublei campioane europene şi a confirmat. Mijlocaşul ofensiv al Stelei a avut a fost foarte prezent în ofensivă, obligându-l pe Casillas la două parade, în '28 şi '33. Căutând mereu spaţii, el a trimis un lob de la 45 de metri într-o situaţie de 3-2, în minutul '76. A fost singura lui decizie greşită în aceastăs eară", l-a caracterizat L'Equipe pe Stanciu.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu reprezentativa Spaniei, într-un meci amical disputat pe Cluj Arena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel