Echipa ideală a Ligii 1, după etapa 23. Marius Croitoru - antrenorul rundei

Fotbal, Liga I
Fotbal, Liga I

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Cel mai bun unsprezece al etapei a 23-a a Ligii 1 a fost anunțat marți de Liga Profesionistă de Fotbal, la finalul rundei în care FC Botoșani a reușit în premieră să obțină un punct pe terenul campioanei CFR Cluj.  Iată cum arată echipa ideală a etapei a 23-a, potrivit Ligii Profesioniste de Fotbal:

PORTAR

Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani) – Cele opt intervenţii ale sale au ajutat Rapidul să câştige un punct. Este unul dintre cei mai buni portari din principala competiţie internă.

FUNDAŞI

Denis Ciobotariu (FC Voluntari / 23 de ani) - S-a integrat bine în sistemul gândit de Ciobotariu senior. A izbutit primul gol pentru FC Voluntari.

Joyskim Dawa (FC Botoşani / 25 de ani) - A fost ca un zid în faţa atacurilor adverse. A înscris pentru a treia oară în ediţia curentă.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) - Căpitanul covăsnenilor şi-a condus exelent echipa spre un nou succes, unul prin care Sepsi OSK rămâne în lupta pentru un loc în play-off.

Risto Radunovic (FCSB / 29 de ani) - A dominat întreg flancul stâng. Este un jucător care consumă multă energie pe durata unei partide.

MIJLOCAŞI

Răzvan Oaidă (FCSB / 23 de ani) - S-a achitat excelent de sarcinile trase de antrenor. În plus, a înscris golul care a închis tabela în derby.

Malcom Edjouma (FC Botoşani / 25 de ani) - Un nou meci perfect făcut de mijlocaşul botoşănenilor, care a oferit a treia pasă decisivă din acest sezon, în care mai are şi patru goluri marcate.

Sekou Sidibe (FC U 1948 / 20 de ani) - A marcat un gol foarte important, care le-a adus craiovenilor trei puncte mari.

ATACANŢI

Anass Achahbar (Sepsi OSK / 28 de ani) - A înscris primele goluri din acest sezon. Este unul dintre cei mai tehnici jucători din campionat.

Younes Marzouk (Rapid / 25 de ani) - A marcat pentru a patra oară în ediţia curentă, golul său aducându-le giuleştenilor un punct.

Octavian Popescu (FCSB / 19 ani - FOTO) - Tânărul jucător al roş-albaştrilor a înscris un nou gol spectaculos. A fost a 10-a reuşită în 51 de meciuri disputate în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Croitoru (FC Botoşani / 41 de ani) - Continuă să impresioneze! Condusă excelent de pe bancă, FC Botoşani a devenit prima echipă care a pleacat neînvinsă de pe terenul liderului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel