Echipa ideală a Ligii 1, după etapa 21. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Gheorghe Hagi, cel care pregăteşte Farul Constanţa, a fost desemnat antrenorul etapei, de către Liga Profesionistă de Fotbal. Iată cum arată echipa ideală a etapei a 21-a, ultima din cursul acestui an calendaristic:

PORTAR

Ștefan Târnovanu (FCSB / 21 de ani) - Prin intervenţiile sale, roş-albaştrii s-au întors cu un punct de la Sf. Gheorghe, ajungând la 14 meciuri consecutive fără înfrângere.

FUNDAŞI

Mateo Sušić (CFR Cluj / 31 de ani) - A arătat şi în acest meci că este jucătorul pe care Dan Petrescu se poate baza în orice moment.

Andrei Miron (FCSB / 27 de ani) - A avut mult de muncă pe durata partidei. A câştigat majoritatea duelurilor cu jucătorii adverşi.

Igor Armaș (FC Voluntari / 34 de ani) - Aflat la meciul 100 în Liga 1, căpitanul ilfovenilor şi-a condus echipa spre al 11-lea succes din acest sezon.

Marius Briceag (FC Voluntari / 29 de ani) - Graţie golului înscris, primul din acest sezon, ilfovenii şi-au asigurat locul 3 la finalul etapei.

MIJLOCAŞI

Cristian Neguț (Chindia / 26 de ani) - A marcat pentru a treia oară în ediţia curentă şi a ajuns la 10 goluri în 85 de prezenţe pe prima scenă.

Andrei Tîrcoveanu (FC Botoşani / 24 de ani) - A avut evoluţii tot mai bune in acest final de an. A marcat golul egalizator.

Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 24 de ani) - Cel mai bun jucător al Gazului din ediţia curentă a fost iar decisv. Trei goluri şi șapte pase de gol în 18 meciuri.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani) - A încheiat cel mai bun an cu un nou gol, al 10-lea în ediţia curentă.

ATACANŢI

Younes Bnou Marzouk (Rapid / 25 de ani) - Vârful giuleştenilor a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sfârşit de an.

Jefté Betancor (Farul / 28 de ani) - A înscris pentru a 11-a oară şi a rămas în fruntea clasamentului golgheterilor, cu un gol în faţa următorului clasat, Andrei Ivan.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul / 56 de ani - FOTO) - Constănţenii s-au impus în ultimul meci din 2021 şi au încheiat anul pe loc de play-off, transmite Liga Profesionistă de Fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel