Echipa ideală a Ligii 1, după etapa 19. Cristiano Bergodi, antrenorul rundei

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă cel mai bun unsprezece după disputarea etapei cu numărul 19 din Liga 1.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 19-a, potrivit Ligii Profesioniste de Fotbal:

PORTAR

Plamen Iliev (Dinamo / 30 de ani) - Internaţionalul bulgar din poarta dinamoviştilor a avut șase intervenţii decisive pe durata meciului.

FUNDAŞI

Ricardinho (FC Voluntari / 27 de ani) - A făcut excelent ambele faze de joc. A înscris în premieră în ediţia curentă.

Cristian Săpunaru (Rapid / 37 de ani) - Liderul din teren al giuleştenilor a fost la înălţime şi în acest meci, în care a contribuit cu o pasă spectaculoasă la primul gol marcat de Rapid.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) - Căpitanul covăsnenilor a transformat penalty-ul care a adus victoria grupării din Sf. Gheorghe.

Marcel Holzmann (Academica / 31 de ani) - A contribuit cu o pasă decisivă la primul succes al ilfovenilor în deplasare.

MIJLOCAŞI

Cătălin Carp (Dinamo / 28 de ani) – Primul său golul în Liga 1 a oprit o serie de 15 meciuri consecutive fără succes pentru gruparea bucureşteană.

Alexandru Albu (Rapid / 28 de ani) - A înscris pentru a cincea oară în campionatul actual, toate reuşitele fiind izbutite din acţiune.

Nicolae Păun (Sepsi OSK / 22 de ani) - Tânărul mijlocaş a avut o prestaţie consistentă la centrul terenului. În plus, a scos penalty-ul în urma căruia s-a marcat singurul gol al meciului.

ATACANŢI

Darius Olaru (FCSB / 23 de ani) - A înscris pentru întâia oară în acest sezon, golul său dovedindu-se a fi unul de trei puncte.

Apostolos Vellios (Academica / 29 de ani) - A fost mutarea câştigătoare făcută de Falub, care l-a introdus pe teren în ultima jumătate de oră, iar grecul l-a răsplătit cu golul victoriei.

Valentin Costache (CFR Cluj / 23 de ani) – Din nou, decisiv pentru clujeni. A fost a doua reuşită din ediţia curentă, în care mai are şi două pase de gol.

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (Sepsi OSK / 57 de ani - FOTO) - Încep să se vadă roadele muncii sale. Cosvăsnenii au ajuns la al șaselea meci la rând fără înfrângere pe prima scenă, rezultate care o duc pe Sepsi OSK în lupta pentru play-off, subliniază LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel